zoeken

Welkom

  • Bestel voor 14:00, volgende werkdag thuis
  • Versgarantie
  • Veilig betalen
  • Gratis bezorgen boven 80,- euro
  • Vers dus niet gevroren

Levering

Levering met gekoeld transport
Wij vinden het belangrijk dat uw vlees met zorg en respect wordt behandeld. Daarom hebben wij ervoor gekozen om zelf te bezorgen. Alleen dan kunnen wij de absolute versheid van onze producten garanderen. Met gekoeld transport komen wij bij u thuis of op kantoor en overhandigen wij u uw bestelling. Zorg ervoor dat je het vlees zo snel mogelijk gekoeld opbergt.

Dus geen pakketpost of afhalen bij een centraal punt, maar gewoon bij u aan de deur op het door u gekozen tijdstip.

Tip! Ben je vaak niet thuis, kies dan voor een ander afleveradres bij het afrekenen van je winkelmandje. De postcode van het afleveradres moet wel voldoen aan de postcodecheck.

Zelf levertijden kiezen
Wij bezorgen op werkdagen tussen 15:00 en 18:00 of 18:00 en 21:00. Bij het afrekenen van je bestelling kun je zelf aangeven wanneer het jou het beste schikt. Wij proberen jouw keuze altijd te respecteren. In sommige gevallen kan het voorkomen dat we contact met je opnemen om een ander tijdstip te bespreken, omdat bijvoorbeeld onze chauffeur niet op tijd in de buurt kan zijn.

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag bezorgd
Maandag voor 14:00 besteld - dinsdag in huis
Maandag na 14:00 besteld - woensdag in huis
Vrijdag voor 14:00 besteld - maandag in huis
Enzovoort... 

!!! Vrijdag na 14:00 en in het weekend besteld - dinsdag in huis 

Verzendkosten
Wij rekenen een kleine bijdrage in de verzendkosten van 4,75 euro per bestelling tot een bedrag van 80,- euro. Boven dit bedrag rekenen wij geen verzendkosten.

Niet leverbare artikelen
Wij streven er naar alle bestelde artikelen te leveren. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per e-mail of per telefoon van op de hoogte gesteld. Wij storten het betaalde bedrag voor het betreffende artikel dan binnen 7 werkdagen terug naar je bankrekening.

Bezorggebied
Wij leveren op meer dan 500 postcodes in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Globaal alles tussen Purmerend, Amsterdam, Haarlem, tot Lopik, Utrecht, Amersfoort en Almere. Als je voor het eerst op de website komt, kun je direct de postcodecheck doen. De uitkomst van deze controle wordt opgeslagen op jouw computer (cookie), dus hoef je het maar een keer te doen.

Mocht het zo zijn dat uw postcode niet in ons bezorggebied valt, dan kunt u altijd mailen naar service@altijdlekkervlees.nl . Het is namelijk goed mogelijk dat wij wel bij u in de buurt komen, de reden dat de postcode dan uitgeschakeld is, is omdat wij hier niet elke dag kunnen zijn. Dit is logistiek gezien vaak onmogelijk qua bezorgtijden. Mocht het dus niet lukken, dan kunt u ons altijd mailen en zoeken we samen naar een oplossing voor die desbetreffende week en zorgen wij voor een manier waarop u toch kunt genieten van Altijd Lekker Vlees!

Reviews zijn geschreven door klanten nadat ze een bestelling hebben geplaatst. Wij laten alle reviews over ons zien. Altijd Lekker Vlees scores a 9.2 out of 10 out of 10 votes