zoeken

Welkom

 • Tijdelijk gratis bezorging vanaf €65
 • Productbeschrijving

  Vaderdag BBQdeal Wij hebben een super leuk BBQpakke samengesteld. Om aan je vader te geven. Het pakket bestaat uit 2 bbq maaltijden in combinatie met een rub en een heerlijke BBQsaus. Voor je vader in het bijzonder een heerlijk stuk procureur om zelf pulledpork van te maken. Daarnaast nog 4 BlackAngus Hamburgers 4 botermalse procureurlappen 8 kipdijsate stokken en 4 lamskoteletten in een provinciale marinade. Ook zit er een rub bij die voor verschillende stukken vlees perfect geschikt is een BBQsaus waar wij het liefst ons brood nog mee in smeren zo lekker.

 • Slager hoe lang moet ie?

  De procureur lekker indirect op je BBQ. Je vlees lekker gaar roken met houtskool of briketten in combinatie met wat rookhout. Smoken op ongeveer 100 graden. Alle overige producten in het pakket lekker direct op je rooster boven je houtskool of briketten.

 • Voedingswaarden

  Voor dit product zijn nog geen voedingswaarden toegevoegd.

  • Scherpe prijs

   Wij leveren zonder tussenschakels direct aan de consument. Hierdoor is het voor ons mogelijk om kwaliteitsvlees aan te bieden tegen een prijs die lager ligt dan de traditionele ambachtelijke slagerswinkel.

  • Vers bereid

   Het vlees wordt voor jou gemaakt op bestelling. Op de dag dat je bestelling wordt verzonden wordt je vlees vers door ons bewerkt en verpakt. Het ligt dus nooit in een schap te wachten totdat het gekocht wordt.

  • Gratis bezorgen boven 65,- euro

   Bestel je 65,- euro of meer dan is de bezorging gratis.

  • Bestel voor 20:00, volgende werkdag verzonden

   Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, kan het de volgende werkdag verzonden worden. Je kunt zelf een bezorgtijdstip kiezen zodat je weet dat je thuis bent. Op kantoor bezorgen kan natuurlijk ook.

  • Versgarantie

   Wij kopen dagelijks vers om jou te voorzien van de meest verse producten. Is de bestelling niet in orde, wij leveren direct nieuw of je krijgt je geld terug.

  • Pure producten

   Al onze producten komen van goede boerderijen en slachterijen. Wij voegen geen water toe en bewerken het vlees niet met geur, kleur of smaakstoffen om het er beter uit te laten zien. Puur dus.

Share on Facebook
De procureur een avond van te voren lekker in de bij geleverde rub zetten. De ketel van je bbq op 100 graden houden en je procureur indirect garen tot een kern temperatuur van 72 graden. Daarna de procureur in een aluminium folie inpakken. Voor het inpakken even wat boter toevoegen op het vlees en in de folie. Dan door garen tot een kern temperatuur van 92 graden. Laat de procureur even rusten in de folie in een grote schaal. 30min. Open de verpakking en laat het vocht in de schaal lopen. Trek met 2 vorken de procureur uit elkaar (pullen) tot je de hele procureur heb gehad. Voeg wat van de mee geleverde BBQ saus toe en pull de hele schaal nog een keer. E voilà u heeft pulled pork. Heerlijk op een broodje met de mee geleverde BBQsaus en wat Cowlslaw

Vaderdag BBQdeal Extra informatie

Legitimatie bij levering Voor dit product geldt geen minimum leeftijd en is dus geen legitimatie vereist bij de levering.

Reviews zijn geschreven door klanten nadat ze een bestelling hebben geplaatst. Wij laten alle reviews over ons zien. Altijd Lekker Vlees scores a 9.2 out of 10 out of 10 votes