zoeken

Welkom

 • Tijdelijk gratis bezorging vanaf €50
 • Productbeschrijving

  Sukiyaki is een Japans gerecht dat wordt bereid en geserveerd in de nabemono-stijl (Japanse hete pot). Het bestaat uit vlees (meestal dun gesneden rundvlees) dat langzaam aan tafel wordt gekookt of gestoofd, naast groenten en andere ingrediënten, in een ondiepe ijzeren pan in een mengsel van sojasaus, suiker en mirin. De ingrediënten worden meestal ondergedompeld in een kleine kom met rauwe, losgeklopte eieren nadat ze in de pot zijn gekookt en vervolgens worden gegeten. Over het algemeen is sukiyaki een wintergerecht en wordt het vaak gevonden op bōnenkai, Japanse eindejaarsfeesten. 寿喜烧是一种日本料理,以火锅(日本火锅)风格烹制和食用。 它由肉(通常是切成薄片的牛肉)组成,除了蔬菜和其他成分外,还可以在餐桌上慢慢煮熟或炖煮,在浅铁锅中将其制成酱油,糖和米林的混合物。配料通常在锅中煮沸后浸入一小碗打好的鸡蛋中,然后食用。 一般来说,寿喜烧是一种冬季菜肴,通常在日本年末庆祝活动bōnenkai中发现。

 • Slager hoe lang moet ie?

  Voor dit product is nog geen bereidingswijze toegevoegd.

 • Voedingswaarden

  Voor dit product zijn nog geen voedingswaarden toegevoegd.

  • Scherpe prijs

   Wij leveren zonder tussenschakels direct aan de consument. Hierdoor is het voor ons mogelijk om kwaliteitsvlees aan te bieden tegen een prijs die lager ligt dan de traditionele ambachtelijke slagerswinkel.

  • Vers bereid

   Het vlees wordt voor jou gemaakt op bestelling. Op de dag dat je bestelling wordt verzonden wordt je vlees vers door ons bewerkt en verpakt. Het ligt dus nooit in een schap te wachten totdat het gekocht wordt.

  • Gratis bezorgen boven 50,- euro

   Bestel je 50,- euro of meer dan is de bezorging gratis.

  • Bestel voor 20:00, volgende werkdag verzonden

   Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, kan het de volgende werkdag verzonden worden. Je kunt zelf een bezorgtijdstip kiezen zodat je weet dat je thuis bent. Op kantoor bezorgen kan natuurlijk ook.

  • Versgarantie

   Wij kopen dagelijks vers om jou te voorzien van de meest verse producten. Is de bestelling niet in orde, wij leveren direct nieuw of je krijgt je geld terug.

  • Pure producten

   Al onze producten komen van goede boerderijen en slachterijen. Wij voegen geen water toe en bewerken het vlees niet met geur, kleur of smaakstoffen om het er beter uit te laten zien. Puur dus.

Share on Facebook
Voor dit product zijn nog geen recepten toegevoegd.

Sukiyaki Excelent Pakket Extra informatie

Legitimatie bij levering Voor dit product geldt geen minimum leeftijd en is dus geen legitimatie vereist bij de levering.

Reviews zijn geschreven door klanten nadat ze een bestelling hebben geplaatst. Wij laten alle reviews over ons zien. Altijd Lekker Vlees scores a 9.2 out of 10 out of 10 votes