zoeken

Welkom

 • Tijdelijk gratis bezorging vanaf €50

Kip & Kalkoen

Diverse kipproducten. Van kipfilet tot hele kip. Ook maïs en boerderijkip zijn in ons assortiment te vinden.

 

  • Scherpe prijs

   Wij leveren zonder tussenschakels direct aan de consument. Hierdoor is het voor ons mogelijk om kwaliteitsvlees aan te bieden tegen een prijs die lager ligt dan de traditionele ambachtelijke slagerswinkel.

  • Vers bereid

   Het vlees wordt voor jou gemaakt op bestelling. Op de dag dat je bestelling wordt verzonden wordt je vlees vers door ons bewerkt en verpakt. Het ligt dus nooit in een schap te wachten totdat het gekocht wordt.

  • Gratis bezorgen boven 50,- euro

   Bestel je 50,- euro of meer dan is de bezorging gratis.

  • Bestel voor 20:00, volgende werkdag verzonden

   Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, kan het de volgende werkdag verzonden worden. Je kunt zelf een bezorgtijdstip kiezen zodat je weet dat je thuis bent. Op kantoor bezorgen kan natuurlijk ook.

  • Versgarantie

   Wij kopen dagelijks vers om jou te voorzien van de meest verse producten. Is de bestelling niet in orde, wij leveren direct nieuw of je krijgt je geld terug.

  • Pure producten

   Al onze producten komen van goede boerderijen en slachterijen. Wij voegen geen water toe en bewerken het vlees niet met geur, kleur of smaakstoffen om het er beter uit te laten zien. Puur dus.

Actie!

Kipfilet

De kipfilet is het magerste stukje vlees van de kip. Het kan gebakken worden in zijn geheel, maar ook verwerkt worden tot blokjes om te roerbakken.

va € 4,35

Actie!

Hele kip gekruid

Een hele kip. Heerlijk om thuis in de oven te grillen. Wij hebben de kip al ontdaan van de ingewanden en teven voorzien van heerlijke kruiden.

€ 7,67
Actie!

Kalkoenfilet

De kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen. Ideaal om te braden.

va € 5,00

Bezig met laden...

Reviews zijn geschreven door klanten nadat ze een bestelling hebben geplaatst. Wij laten alle reviews over ons zien. Altijd Lekker Vlees scores a 9.2 out of 10 out of 10 votes