zoeken

Welkom

  • Tijdelijk gratis bezorging vanaf €65

Levering

Thuis bezorging vlees

Wij verzenden onze bestellingen  zoveel mogelijk met eigen transport. Bij enorme drukte maken wij gebruik van koeriersdiensten en de PostNL bezorgservice. De verzending van onze pakketten is gratis als de bestelwaarde minimaal € 80,- bedraagt. Wij verzenden onze pakketten van maandag tot en met vrijdag. Uw bestelling wordt gekoeld en geïsoleerd verpakt, lees de uitgebreide uitleg hieronder.

Verpakking en koeling vlees

Het vlees wordt verpakt in speciaal hiervoor ontworpen tempex isolatieverpakking voor transport. Om er voor te zorgen dat het vlees op de juiste temperatuur blijft worden er koelelementen in de verpakking toegevoegd. Door deze speciaal ontworpen verpakking heeft het pakket geen gekoeld transport nodig. De verpakking zorgt ervoor dat uw bestelling op de juiste temperatuur en in uitstekende conditie bij u aankomt.

Wij versturen al het vlees gevacumeerd. Hierdoor waarborgen we de veiligheid en hygiëne tijdens het transport. 

Bij Altijd Lekker Vlees kunt u vrijblijvend rondkijken op de website en een bestelling plaatsen als u dat wilt. 

De prijzen die u ziet zijn stuksprijzen, geen kiloprijzen. Kilo prijzen hebben wij wel vermeld. Per gewicht ziet u de bijbehorende prijs. 

Vooraf hebben we alle producten uitgewogen en u kiest een circagewicht. Een circagewicht kan een kleine afwijking hebben ten opzichte van het genoemde gewicht. U ziet dus direct wat het kost en u kunt alle producten combineren zonder dat dat gevolgen heeft voor de bezorgkosten.

Alles wat u kunt bestellen op de website is ook daadwerkelijk op voorraad en kan direct worden verzonden.

Niet leverbare artikelen

Wij streven er naar alle bestelde artikelen te leveren. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per e-mail of per telefoon van op de hoogte gesteld. 

Wij storten het betaalde bedrag voor het betreffende artikel dan binnen 7 werkdagen terug naar je bankrekening. Dit heeft geen effect op de kosten van de eventuele bezorgkosten die berekend zouden moeten worden indien het totaal factuur bedrag lager zou uitvallen dan €60.

Wij adviseren u het vlees 1 dag voor de bereidingsdag te laten bezorgen. Dan weet u zeker dat het op tijd in uw pan ligt.

Uw bestelling wordt gekoeld en gevacumeerd geleverd in speciaal ontwikkelde koeldozen. Hierdoor arriveert uw bestelling op de juiste temperatuur. Het is echter wel van belang, dat u thuis bent op het afgesproken tijdstip van levering. Bij geen gehoor zal de vervoerder aanbellen bij een van uw buren.  indien ook hier geen mogenlijheid is om de bestelde goederen af tegeven dan vervallen uw rechten op de producten. uw pakket kan gevolgd worden door middel van track en trace. omdat het om bederfelijke goederen gaat kan het pakket niet nogmaals worden aangeboden en zal het vlees terug worden verzonden naar ALV. Wij zullen dit dan weer in ontvangst nemen en beoordelen hoe de kwaliteit in na nog eens 24 uur transport. U heeft geen recht op een restitutie van het betaalde vlees. Wel kunt u contact met ons opnemem om samen te zoeken naar een eventuele passende oplossing. U heeft zelf een aflever moment aan gegeven bent u er dan niet dan komt dit niet voor rekening van ALV.

Reviews zijn geschreven door klanten nadat ze een bestelling hebben geplaatst. Wij laten alle reviews over ons zien. Altijd Lekker Vlees scores a 9.2 out of 10 out of 10 votes