zoeken

Welkom

  • Tijdelijk gratis bezorging vanaf €65

Receptenboekje

Iedereen heeft er wel een. Een klein schrift of boekje met lekkere recepten van vrienden of jarenlange familietradities.

Altijd Lekker Vlees zorgt ervoor dat je boekje altijd gevuld blijft met originele, lekkere recepten van makkelijk tot moeilijk. Goed vlees brengen wij natuurlijk bij je thuis, voor de andere ingrediënten moet je nog even op stap.

Omdat wij zelf ook van lekker eten houden en graag nieuwe recepten uitproberen, proberen wij regelmatig nieuwe recepten aan het receptenboekje toe te voegen om jou te inspireren en om nieuwe dingen te proberen. En daar heeft Altijd Lekker Vlees ook een kok bij nodig!

 

Wij introduceren 'Lenne'...

Lenne is een fanatieke thuischef met twee professionele koksopleidingen op zak. Wij hebben Lenne gevraagd om regelmatig nieuwe recepten 
speciaal voor Altijd Lekker Vlees te schrijven. Ook heeft zij bestaande recepten uitgeprobeerd en daar waar nodig lekkerder of praktischer gemaakt . Haar passie voor koken en eten blijkt uit al haar recepten. Ze gebruikt net die stukken vlees, kruiden en sauzen die je niet elke dag gebruikt, maar wel erg lekker zijn om eens te proberen. Het motto is 'zelf maken' en ‘proeven’. Je leert hiervan het meest en ontwikkelt affiniteit met koken. Mocht ‘tijd’ een issue worden, ga dan op zoek naar een goed halffabrikaat, zoals een woksaus. Hoef je gelijk ook minder ingrediënten in huis te halen! Ook hier moet je blijven proeven. Wat verse kruiden, honing, citroen of zout doen vaak al wonderen. Eet smakelijk!

 

De recepten

De eerste recepten zijn er. Heerlijke gerechten voor een winterse maaltijd of een avondje genieten met vrienden.

Reviews zijn geschreven door klanten nadat ze een bestelling hebben geplaatst. Wij laten alle reviews over ons zien. Altijd Lekker Vlees scores a 9.2 out of 10 out of 10 votes