zoeken

Welkom

  • Tijdelijk gratis bezorging vanaf €50

Versgarantie

Vlees is een natuurproduct. Wij doen er alles aan om u de beste kwaliteitsproducten te leveren.

Bij elke bestelling garanderen wij de versheid van onze producten.

Onze garanties:

Wij selecteren de beste producten voor u. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit, betrouwbaarheid of smaak van onze producten.

Al ons vlees komt van gerenommeerde boerderijen en slachterijen in Nederland, Ierland en Argentinië.

Al onze vers vlees producten worden gecodeerd en getraceerd voor kwaliteitsbewaking.

Alle producten worden met de hand gesneden volgens de hoogste standaarden. Ambachtelijk bereid.

Bestellingen worden bereid op de dag dat het verzonden wordt. 

Wij vinden dat vlees altijd goed moet zijn. Voldoet een artikel niet aan jouw wens of smaakverwachting, laat het ons dan weten.

Ieder product is voorzien van een etiket met daarop de inhoud en de houdbaarheidsdatum. Door ons voorraadbeleid zorgen we er voor dat je bestelling nog lang houdbaar is en je geen bestelling ontvangt met artikelen die het einde van de houdbaarheidsdatum naderen. Wij adviseren het vlees direct (na ontvangst) in de koeling te leggen. Onze verse producten kan je ook gemakkelijk invriezen. 

Klachten over een artikel of onze dienstverlening:

Heb je een vraag of klacht over één van onze producten of onze dienstverlening, neem dan direct contact met ons op via e-mail of telefoon. Wanneer je een e-mail aan ons stuurt ontvang je geen ontvangstbevestiging, je ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een antwoord op jouw vraag of klacht.

Bij een klacht over een product kijken wij in samenspraak met jou naar de mogelijkheid om het product opnieuw te leveren of dat je het geld terug krijgt. Bij een geld terug afspraak wordt binnen 7 werkdagen het bedrag van het desbetreffende product naar je bankrekening gestort. 

Mocht u niet tevreden zijn over de behandeling van uw klacht/geschil dan kunt u terecht bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. 

Daarnaast kunt u ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR)

Reviews zijn geschreven door klanten nadat ze een bestelling hebben geplaatst. Wij laten alle reviews over ons zien. Altijd Lekker Vlees scores a 9.2 out of 10 out of 10 votes