zoeken

Welkom

  • Tijdelijk gratis bezorging vanaf €65

Wat is Altijd Lekker Vlees?

Bij Altijd Lekker Vlees houden we van mooi vlees. Vlees dat op een eerlijke manier geproduceerd wordt en met ambacht wordt bereid voor bij jou thuis.
Onze slagers selecteren met de groots mogelijk zorg de beste stukken voor onze enthousiaste klanten.
Inmiddels hebben we vele klanten van hobbykoks tot gezinnen en verkopen we vlees voor elke dag, maar ook de luxere delen voor een speciale gelegenheid.

Altijd Lekker Vlees bezorgt in een aanzienlijk deel van de randstad. Wij bedienen een groot deel van Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Onze chauffeurs bezorgen zowel thuis als op kantoor. Lees meer over onze levering .

Onze website bevat een zeer uitgebreid assortiment van alle soorten vlees. Ook per seizoen kan ons assortiment variëren zodat je altijd de lekkerste maaltijden met vlees kan bereiden. Uiteraard hebben we de basisproducten voor elke dag en een luxer assortiment.  Als extra helpen wij je via onze recepten om ook eens een ander of bijzonder stuk vlees op een aparte wijze te bereiden.

Slager hoe lang moet ie?
Bij elk stuk vlees op onze site geven wij een advies over de bereidingswijze en -tijd. Kijk dus bij elk product onder het kopje "Slager hoe lang moet ie" voor de tips van de slager. 

Kwaliteit
Wij leveren een kwaliteit die in vele restaurants dagelijks te vinden is. Onze slagers selecteren en portioneren op basis van jouw bestelling. Zo garanderen wij kwaliteitsvlees voor een scherpe prijs.

De voordelen van bestellen bij Altijd Lekker Vlees.

  • Eerlijk vlees zonder vreemde toevoegingen
  • Bestellen vanuit je luie stoel
  • Bestel en bezorgmoment wanneer het je uitkomt
  • Gekoeld transport en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor bezorgd
  • Geproduceerd op bestelling op de dag van verzending, dus echt vers

Altijd Lekker Vlees - Duurzaam vlees voor een eerlijke prijs!

Reviews zijn geschreven door klanten nadat ze een bestelling hebben geplaatst. Wij laten alle reviews over ons zien. Altijd Lekker Vlees scores a 9.2 out of 10 out of 10 votes