zoeken

Welkom

  • Tijdelijk gratis bezorging vanaf €65

Wie zijn wij?

altijdlekkervlees.nl (ALV) is de online slager waar consumenten veilig en vertrouwd kwaliteitsvlees kunnen kopen. De drijvende kracht achter ALV ben ik, Raymond Veer. Het idee van ALV is ontstaan door mijn omgeving. Ik ben slager van beroep. Sinds 2009 bijna fulltime bij 1 van de grotere horecaslager van nederland. Dus ik kreeg vaak het verzoek een lekker stukje vlees mee naar huis te nemen.

Bij het doen van de boodschappen voor thuis schrok ik ook altijd enorm van wat er in de verkoop vitrines ligt aan vlees bij de grotere retailers van Nederland.

Deze horecaslager staat bekend om haar hoge kwaliteit van producten en levert aan de betere restaurants in Nederland. Het assortiment is hier vele malen groter en diverser dan in een (gewone) slagerijl. 

Het aanbieden van een hoge mate service en kwaliteit, dat is waar wij bij ALV goed in zijn en waarvoor wij waardering krijgen van onze klanten. 

Wie zijn de mensen van Altijd Lekker Vlees en wat doen we?

Dagelijks leveren we al vele restaurants in Nederland. Die hoge kwaliteit vlees zou eigenlijk ook beschikbaar moeten zijn voor consumenten, zo dachten we in het voorjaar van 2011. Zou vlees en versartikelen niet eens de volgende stap kunnen zijn in de online aankopen van de Nederlandse gezinnen en de hobbychefs? Sinds eind 2011 zijn we begonnen en met succes. Inmiddels hebben we vele artikelen online staan en worden ze dagelijks door velen besteld.

Frank voorziet met zijn team van slagers dagelijks al 850 restaurants in Nederland en België. Jeroen heeft ervaring op het gebied van internetontwikkeling. Samen hebben we vervolgens het Altijd Lekker Vlees concept uitgedacht met de belangrijkste visie dat iedereen alle dagen lekker vlees moet kunnen eten. Het moet een webwinkel zijn die dagelijks vers vlees levert van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Kwaliteit die niet te koop is bij de supermarkt, maar alleen bij de goede slager. Kwaliteit die wel scherp geprijsd is zodat het bereikbaar is voor iedereen.

Daarnaast willen we mensen stimuleren nieuwe vleesproducten uit te proberen. Dit willen we doen door middel van recepten en een breed aanbod van diverse soorten vlees. 

Doel is om bij de mensen thuis een goed en eerlijk stuk vlees op tafel te krijgen dat met aandacht en ambacht is bereid. 

Ons team

Wij werken met ons eigen team van Nederlandse ambachtelijke slagers. Raymond en Frank voeren het online slagersteam aan, doen de productontwikkeling en zorgen dat alle bestellingen netjes op de dag van verzending worden bereid. Kasja zorgt ervoor dat alles netjes wordt ingepakt en gecontroleerd voordat de bestelling gereed wordt gemaakt voor bezorging. Steffen is onze chauffeur die de bestelling perfect gekoeld bij je thuis of op kantoor aflevert. 

Betere kwaliteit dan de supermarkt en slagerij?

Ja, kwaliteit is voor ons de belangrijkste pijler van het concept. We hebben daarom ook een versgarantie om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd tevreden blijven.

Doordat we elke dag aan zoveel restaurants leveren, zijn onze producten dagvers en worden ze alleen op bestelling bereid. Daar profiteer jij als consument van. Wij willen dus geen schap, koelvitrine, distributiecentrum of vriezer vol met voorraad, maar alleen de meest verse producten leveren. 

Wat is betere kwaliteit?

Wij kiezen ervoor om vlees te laten zijn zoals het bedoeld is. Wij voegen dus geen geur, kleur of smaakstoffen toe en ook het inspuiten met water of iets dergelijks doen wij absoluut niet. Onze slagers selecteren de beste producten met de hand en al ons vlees komt van gerenommeerde slachterijen. 

Hoezo een scherpe prijs en toch een beter kwaliteit?

Wij hebben de mogelijkheid om rechtstreeks bij slachterijen in binnen- en buitenland te kopen. Wij hebben dus niet te maken met tussenhandel, inkoopcombinaties en fabrieken die het vlees onnodig lang opslaan en ook nog iets willen verdienen. Wij slaan dus schakels over in de keten en kunnen daarom verser en scherper geprijsd leveren.

 

Namens het team van Altijd Lekker Vlees: Geniet elke dag en eet smakelijk!

Reviews zijn geschreven door klanten nadat ze een bestelling hebben geplaatst. Wij laten alle reviews over ons zien. Altijd Lekker Vlees scores a 9.2 out of 10 out of 10 votes